Evenementen beveiliging

Wanneer u een succesvol evenement wil organiseren, krijgt u te maken met verschillende factoren. Eén van de belangrijkste factoren is de beveiliging. Grote groepen mensen brengen namelijk risico’s met zich mee. 6Point Safety en Security B.V. helpt u deze risico’s te beperken en in veel gevallen te voorkomen. Voorafgaand aan het evenement wordt, in overleg met u, een beveiligingsplan gemaakt. Aan de hand van dit plan zullen wij de desbetreffende acties gaan uitvoeren. De medewerkers van 6Point Safety en Security B.V. zijn vriendelijk, gastvrij, klantgericht en goed opgeleid. Uw evenement ligt bij 6Point Safety en Security B.V. in betrouwbare handen.

 

Objectbeveiliging

6Point Safety en Security B.V. levert beveiliging, gastheren en gastvrouwen en/of receptie diensten bij onder andere objecten. Door het uitvoeren van regelmatige controle rondes en het signaleren van onregelmatigheden, dragen wij zorg voor een veilige werkomgeving. Tijdens onze rondes letten wij op alles wat de organisatie schade kan aanrichten. Ook het uitvoeren van onder andere toegangscontroles, sleutelbeheer, het ontvangen en registreren van bezoekers en het beantwoorden van de telefoon behoort tot onze taken.

Wij verzorgen onder andere de volgende diensten voor uw object: 

  • Brand en sluitrondes
  • Portier en receptiediensten
  • Surveillancerondes
  • Beheer van de Brandmeldcentrale
  • BHV
Vraag direct een offerte aan!

Hondengeleider

De hondengeleiders van 6Point Safety en Security hebben een uitgebreide ervaring met hun gecertificeerde diensthonden. Door hun jaren lange band met de hond, hebben ze deze goed onder controle en zodoende kunnen wij u de geschiktheid van deze honden garanderen.
De diensthonden van onze hondengeleiders zijn allemaal gecertificeerd volgens de richtlijnen van De Koninklijke Nederlandse Politiehonden Vereniging(KNPV) en de Nederlandse Bond van de Diensthond (NBvdD).

Op zowel objecten als evenementen zijn onze honden net dat beetje extra wat men nodig kan hebben. Daarnaast zijn ze ook uitstekend inzetbaar op zowel industrie als bouwterreinen in de nachtelijke uren. Onze hondengeleiders trainen dan ook wekelijks met hun honden om zoveel mogelijk praktijk situaties te kunnen inschatten. Het gebruik van honden moet dan ook worden gezien als een preventieve beveiligingsmaatregel voor het beveiligen van gebouwen en terreinen. De preventie bestaat dan ook voornamelijk uit het afschrikken van kwaadwillende. Van een getrainde hond gaat dan ook een dusdanige dreiging uit dat betrokkene er voor zal kiezen hiermee liever niet in aanraking te komen.

Diensthonden vallen wettelijk gezien onder de categorie wapens, daarom stellen wij dan ook zeer strenge eisen aan het inzetten van onze diensthonden.

Door het Ministerie van Justitie is dan ook toestemming verleend om deze service aan onze klanten te mogen bieden.

Persoonsbeveiliging

Vraag direct een offerte aan!
Chat openen
Waarmee kan ik u helpen?