Brandwacht

6Point Safety levert brandwachten in bezit van het Rijksdiploma Brandwacht – Manschap A of hoger voor evenementen, uitvallen van ontruiming- brandmeldinstallaties of werkzaamheden waar brandgevaar kan ontstaan. De brandwachten zijn gekwalificeerd om preventief en repressief te kunnen optreden en beschikken over de benodigde kennis van wet- en regelgeving, procedures en voorschriften op het gebied van brandveiligheid en brandpreventie.

Als hoofdtaak heeft de brandwacht veelal een toezichthoudende en controlerende functie. De brandwacht is in staat om handelend op te treden bij alle voorkomende calamiteiten, denk hierbij aan correcte meldingen aan brandweer, politie of ambulancedienst, handelend optreden bij een beginnende brand of het in goede banen leiden van een ontruiming.

De brandwachten van 6Point Safety worden dagelijks ingezet bij;

Scholen
Zorginstellingen
Evenementen
Theaters
Industrieën
Winkelcentra’s
Gebouwen die gerenoveerd worden of tijdelijk niet voldoen aan de brandveiligheid

Verkeersregelaar

6Point Safety levert verkeersregelaars in heel Nederland. Met de verkeersregelaars van 6Point Safety zorgt u ervoor dat de verkeerssituatie bij uw evenement, bedrijf of bouwproject veilig geregeld wordt. De verkeersregelaars beschikken over de juiste bevoegdheid en bekwaamheid.

Onze ervaren verkeersregelaars zorgen voor een veilige doorstroming bij gevaarlijke verkeerssituaties, opstoppingen en wegwerkzaamheden bij o.a. ;

Evenementen
Wegomleggingen
Wegwerkzaamheden
Ad-Hoc situaties

Vraag direct een offerte aan!

EHBO

6Point Safety draagt zorg voor een hoog kwalitatieve medische ondersteuning op uw evenement en biedt medische zorg aan een ieder die dat om wat voor reden dan ook nodig heeft. Afhankelijk van de aard en de omvang van uw evenement kunnen meerdere EHBO posten vereist zijn, of EHBO hulpverleners met een specifieke expertise. U kunt hierbij denken aan een ambulance team, arts of medisch coördinator.

Het EHBO evenementen team is extra geschoold op een specifieke evenementen tak, bijvoorbeeld drugs & alcohol, maar ook (gemotoriseerde) sporten.

​​Beurzen
Braderieën
Sport evenementen
Bedrijfsfeesten
Televisie/film opnames 
Motorcross
Muziek festivals

BHV Opleidingen

Een BHV’er is de eerste die in actie komt tot professionele hulpverleners aanwezig zijn. De BHV’er moet een kleine brand kunnen blussen, een pand snel en veilig kunnen ontruimen, levensreddende handelingen kunnen verrichten, kunnen reanimeren en gebruik maken van een AED, goed kunnen communiceren tijdens een calamiteit en het aanspreekpunt kunnen zijn van de professionele hulpdiensten die ter plaatse komen. Klik hier voor meer informatie.

BHV basis opleiding

149,-excl. btw

BHV herhaling

95,-excl. btw
Vraag direct een offerte aan!
Chat openen
Waarmee kan ik u helpen?